Naar kantoor met het openbaar vervoer

Met de trein stapt u in Utrecht het beste uit bij Centraal Station (CS). Vanaf CS is het ongeveer vijftien minuten lopen via de Bijenkorf en Neude naar het Janskerkhof (1,1 kilometer). Verder gaan er verschillende buslijnen vanaf CS naar de halte Janskerkhof, welke halte het dichtst bij het kantoor is. Vanaf Janskerkhof loopt u richting de Schouwburg via­ de Nobelstraat en dan is het in de Nobelstraat gelijk de eerste straat aan uw rechterhand bij het souvenirwinkeltje. De volgende halte is de Schouwburg. Vanaf de Schouwburg loopt u de Nobelstaat in, richting het centrum van de stad, en dan is het de laatste straat aan uw linkerhand bij het souvenirwinkeltje.

Naar kantoor met de auto
Met de auto kunt u vanaf de A12 de Waterlinieweg nemen. Vanaf de A27 kan dat ook, u rijdt dan eerst nog het laatste stukje van de A28 naar Utrecht en daar draait u rechtsaf de Waterlinieweg op. Bij de rotonde De Berekuil gaat u driekwart rond en neemt u de afslag Museumlaan. Dat is dan over de tunnel heen, welke tunnel voor de bus is. U gaat daarbij rechtsaf en niet er voorlangs, dat is namelijk de Biltstraat. Vervolgens rijdt u de Maliebaan (links) op en gaat u aan het einde rechtsaf op de Maliesingel. Daarna neemt u de brug links en gelijk rechts richting de Kromme Nieuwegracht. Daarna is het de derde staat aan uw rechterhand.

Parkeren met de auto is goed mogelijk in de parkeergarage op de Kruisstraat. Daarna is het nog ongeveer zes minuten lopen naar kantoor. Vanaf de Kruisstraat loopt u naar het centrum en steekt u bij de schouwburg het water over, waarna u via de Nobelstaat de Ambachtstraat bereikt. Een andere parkeergarage in de buurt is de parkeergarage van de Bijenkorf. Parkeren in de Ambachtstraat of daaromheen is wel mogelijk, maar het vinden van een parkeerplek kan lastig zijn. In de omgeving van de Ambachtstraat zijn ook parkeerplaatsen, waarbij wel rekening gehouden moet worden met krappe straten en eenrichtingsverkeer in de binnenstad, waar bovendien hoge parkeertarieven gelden.

Voor openbaar vervoer en auto
In de straat kunt u ons kantoor gemakkelijk vinden door de uithangende witte vlag aan de kantoorgevel, met daarin het logo van kantoor en de namen Drenth en Senczuk in zwart gedrukt.